VIDA Patient Platform

VIDA Patient Platform

VIDA Pati├źnten Platform heeft al 3,8 miljoen leden wereldwijd.
We hebben twee eigen websites, deze website www.ziekdoorvoeding en www.vinkipedia.com .
We schrijven en bellen met fabrikanten om precies te weten te komen welke ingredi├źnten er in hun producten zit en die ingredi├źnten┬á voeren we dan op de vinkipedia site, dan hoeft niet iedereen zelf alles uit te zoeken, maar delen we fijn onze kennis.
We zetten er dan ook lekkere recepten en tips erbij.

Vinkipedia hebben we zo genoemd als een Wikipedia maar dan met de V voor voedingsmiddelen maar vooral ook als eerbetoon aan de ontwikkelaar  en grondlegger van de Medisynx Methode dokter Vink.

We hebben de websites zelf gebouwd en we onderhouden die ook zelf, om iedereen die ziek door voeding is eerlijk en duidelijk te informeren, want wij wisten eerst ook niet dat we zo ziek door voeding konden zijn. Dat weten we inmiddels al vele jaren, en zijn we allemaal weer gezond en wel. Wij vinden het daarom zo belangrijk onze eerlijke verhalen met jullie te delen, zodat jullie ook snel weer gezond en fit kunnen zijn.

Samen kunnen we zo veel meer bereiken….

 

VIDA Patient Platform

VIDA Patient Platform has more than 3,8 million members worldwide.
We have built and do maintain two websites www.ziekdoorvoeding.nl and www.vinkipedia.com 
To be able to inform you and the world honestly about being ill due to food.
We are all healthy for many years yet and want to share our experiences with you. So that you will become healthy and fit too.

We write to food factories to ask them to give us all ingredients of their products, so that we can insert these in vinkipedia. In this way we do not have to search and share our knowlegde.
Very handy and with delicous recipes and tips.

Vinkipedia is a Wikipedia-like website for Food-ingredients, and in this way we would like honour the developper and founder of Medisynx Method doctor Vink.

Together we can achieve so much more……