Onderzoek

Onderzoek

Goed getrainde laboranten in het laboratorium nemen een beetje bloed af uit de arm.
Je voelt maar een klein prikje en voor het afnemen van bloed bij kinderen hebben ze speciale kinder-laboranten.
Het bloed gaat naar het Medisynx laboratorium en zij gaan de BASIS Plus Test op het bloed uitvoeren.

Gedurende 10 dagen worden reeksen aan immunologische bepalingen uitgevoerd.
Immunologische bepalingen zijn complexe en daarom kostbare onderzoeken.
Met de uitslag is precies aan te geven welke voedingsstoffen compatibel en incompatibel voor u zijn, en ook voor welke voedingsstoffen u minder goed spijsverteringsenzymen kunt aanmaken u mag die voedingsstof dan alleen nog in rotatie van 1 keer in de 5 dagen nemen.

Ook wordt bepaald of er sprake is van een Systemische Candidiasis *), dit zijn twee verschillende bepalingen: diffusie techniek en ELISA.

*) Candida albicans is een schimmel die bij veel mensen en dieren voorkomt in de darm, en vanuit de darm kan deze schimmel het lichaam in groeien en dan tot ernstige klachten gaan leiden.
Medisynx heeft ook een effectieve behandeling ontwikkeld om de Candida albicans weer uit het lichaam weg te krijgen, door regelmatig de Candida albicans te hertesten weet u wanneer u Candida-vrij bent.  

De bloedonderzoeken worden volledig onder geconditioneerde omstandigheden uitgevoerd, zodat de uitkomsten altijd exact dezelfde zijn. Deze geconditioneerde omstandigheden creëren kost veel geld, maar alleen zo is een juiste uitslag te waarborgen.
Medisynx laboratorium heeft een S.D (Standaard Deviatie) van < 0,02% dat is zeer bijzonder. Dit is bewezen met de wetenschappelijke studie op honden, gepubliceerd in augustus 2014.

Link naar publicatie:

http://waset.org/publications/9998901/serological-igg-testing-to-diagnose-alimentary-induced-diseases-and-monitoring-efficacy-of-an-individual-defined-diet-in-dogs

 

De uitslag van de BASIS Plus Test ziet er zo uit:

U krijgt de uitslag per email toegestuurd, de eigen arts, therapeut en diëtiste gaat de uitslag dan met u bespreken.
Met de uitslag van de BASIS Plus Test ziet u in een oogopslag of een voedingsstof een klasse 0 is, dus voor u gezond dus compatibel is, die staat weergegeven in het groen.

Een voedingsstof in klasse 1 staat weergegeven in het zwart, dat betekent dat u onvoldoende spijsverteringsenzymen aanmaakt voor die voedingsstof, deze voedingsstof mag u daarom alleen in rotatie nemen. U mag deze voedingsstof dan maar 1 keer in de 5 dagen in een normale hoeveelheid nemen.

Een incompatibele voedingsstof  is klasse 2,3 of 4, die is weergegeven in het oranje of rood, een klasse 2,3 en 4.  Het is belangrijk dat u die voedingsstof voor altijd gaat vermijden, dus levenslang.  Deze voedingsstof is ongezond voor u en die leidt bij u tot klachten en op de duur tot chronische aandoeningen.

Elke incompatibele voedingsstof geeft bij iedere persoon ook weer andere soorten klachten en aandoeningen.
Zo kan peterselie bij de ene persoon Ménière klachten geven, je bent dan heel erg duizelig en misselijk, maar bij de ander kan het juist hoofdpijn en haarpijn of vergeetachtig zijn geven. Het hangt er dus vanaf waar je precies die afvalstoffen van de peterselie in het lichaam of hoofd gaat opbergen. Bij de ene gaat het in het middenoor in het evenwichtsorgaan en dan krijg je Ménière en bij de ander gaat het naar een ander plaats in het hoofd en die krijgt dan hoofdpijn en of haarpijn.

Waar je bepaalde afvalstoffen gaat opbergen dat ligt al vast op je DNA, en je DNA die krijg je van je ouders en voorouders.
Je hebt de incompatibiliteit van voeding en de plaats waar je je afvalstoffen moet gaan opbergen dus al bij de geboorte geërfd.
Daarom zien we veel aandoeningen terug in hele families, dan zien we bijvoorbeeld veel astma en eczeem patiënten in een familie of migraine of borstkanker of Parkinson of Alzheimer. Dat noemen we genetische pre-dispositie.

Echter wanneer je nooit incompatibele voeding eet of drinkt of met de huid in contact komt, dan heb je die afvalstoffen dus niet, dan hoef je ook geen afvalstoffen op te bergen,  dus dan word je ook niet ziek.

Daarom is het zo belangrijk dat je de BASIS Plus Test doet, dan alleen weet je precies welke voeding voor jou compatibel en incompatibel is, alleen zo kun je deze aandoeningen voorkomen, dus ook als je die genetische pre-dispositie op je DNA hebt staan.
Zo bijzonder!
Dat heet preventieve geneeskunde en dat kan met deze behandelmethode.