Theorie en ontstaan van AGA’s

Theorie en ontstaan van AGA's

In dit hoofdstuk gaan wij u uitleggen wat de theorie is van AGA en hoe AGA ontstaat.

Dat AGA ontstaat door voeding, en dat via een cascade aan immunologische- en inflammatoire reacties het eerst tot bepaalde manifestaties en klachten kan leiden en uiteindelijk leidt tot een scala aan AGA aandoeningen in alle disciplines van het ziekenhuis.

Theorie Medisynx

We leggen in dit hoofdstuk alles uit over ons immuunsysteem en wat immunologische- en inflammatoire reacties zijn. Zo ook over alles over onze spijsvertering, onze enzymatische programma en over malabsorpties. Maar vooral ook om u te verklaren dat -dé gezonde voeding- dus niet bestaat.

Dat we soms op het verkeerde been worden gezet, wanneer er een artikel gepubliceerd wordt, waarin staat dat een bepaald voedingsmiddel gezond zou zijn. Dat deze AGA-theorie mogelijk aanzet is tot een inhoudelijke discussie over de thans geldende wetenschapscriteria en de (on)zekerheid van die uitkomsten en resultaten, die deze wetenschap ons dan biedt. Wetenschap zou zeker weten moeten zijn! De uitkomsten van verschillende onderzoeken zouden hoogstens kleine marginale verschillen en nuances mogen vertonen. Niets is minder waar, helaas. Zo kan het ene onderzoek aantonen dat een bepaald voedingsmiddel anti-kanker zou zijn terwijl tegelijkertijd een ander onderzoek tot de conclusie kan zijn gekomen dat dit zelfde voedingsmiddel juist kankerverwekkend (carcinogeen) is. De burger heeft hierdoor geen geloof meer in de wetenschap, dit is een kwalijke zaak.