Behandeling van AGA’s

Behandeling van AGA's

Nu gaan we u uitleggen hoe een AGA met de Medisynx Methode wordt behandeld.
De Medisynx Methode is een gecombineerde behandelingsmethode bestaande uit:

  1. Medisynx BASIS Plus Test, een uitgebreid immunologisch bloedonderzoek, waarmee de compatibele en incompatibele voedingsstoffen vastgesteld kan worden.
  2. Twee of meer specifieke acupunctuur behandelingen volgens de Medisynx Methode, het aantal acupunctuur behandelingen hangt af van de aard en stadium van uw aandoening .

 

  1. BASIS Plus Test

De BASIS Plus Test, betekent Breed Alimentair Screening Immunologisch Spectrum.
De BASIS Plus Test is een immunologisch bloedonderzoek naar 374 voedingsstoffen en daarbij twee bepalingen om een Systemische Candidiasis vast te stellen.

Met de uitkomsten kan precies aangegeven worden welke voeding voor u compatibel is, die u dus elke dag mag eten, drinken of mee in aanraking mag komen (klasse 0 en is in groen weergegeven)
Of bij welke voedingsstoffen al een enzym-deficiëntie (te kort aan spijsverteringsenzymen) is vastgesteld, u mag deze voedingsstof alleen nog 1 keer in de 5 dagen eten, drinken of mee aanraking komen, dit noemen we een rotatie schema.

En welke voedingsstoffen voor u incompatibel zijn, deze mag u dan nooit meer eten, drinken of mee in aanraking komen. Dit geldt voor de rest van uw leven.

De Medisynx diëtisten gaan u goed begeleiden zodat u wel op een goed gebalanceerd dieet wordt ingesteld, en er geen te korten kunnen gaan optreden.

Uw eigen artsen worden door Medisynx geïnformeerd en zij blijven u monitoren, en verminderen of passen uw medicijnen zodra dat mogelijk is.

Ook wordt de Candida albicans bepaald, middels twee bepalingen: ELISA en Diffusie Techniek.

Een Systemische Candidiasis betekent dat de Candida albicans vanuit de darm, door de darmwand het lichaam binnen is gegroeid, er is dan sprake van een Systemische belasting van deze schimmel.

De Candida albicans is in eerste instantie een vrij onschuldige gistcel maar die op incompatibele voeding snel kan uitgroeien tot een schimmel, en die zich dan explosief gaat vermeerderen, een netwerk vormt, de darm beschadigt en dan Systemisch wordt. En eenmaal in het lichaam, in het hoofd en lijf volledig u beïnvloedt en manipuleert, zodat u aanzet tot nog meer incompatibele voedingsstoffen, suiker, zoet of alcohol innemen.
De Candida albicans voedt zich met deze incompatibele voedingsstoffen, suiker, zoet en alcohol, de Candida albicans ziet u als een lekkere gastheer en gastvrouw maar is een grote manipulator die steeds maar meer wil.

Een Systemische Candidiasis is ernstig, het zal tot uiteenlopende klachten en aandoeningen leiden, zoals aften, berg en roos op het hoofd, witte aanslag op de tong, witte slijmdraden in de mondhoeken, oogaandoeningen, ooraandoeningen, schimmels nagels, huidschimmels (vage witte vlekjes op de huid), witte vloed bij de vrouw (leukorrhea), vergroting van de prostaat bij mannen, chronische blaas- en nierbekken ontsteking, en andere ontstekingen, cysten en tumoren. Het is dus zeker niet onschuldig dus.

Ook voor de behandeling van Systemische Candidiasis heeft Medisynx een klinisch wetenschappelijk bewezen behandeling ontwikkeld, Het 4 Stappenplan, zo wordt u snel weer Candida-vrij.

Wij weten dat er veel onzin op het internet te vinden is, dat gaat dan vaak over vage testen waarmee Candida zou kunnen worden vastgesteld. Maar ook is er heel veel onzin over het behandelen van Systemische Candidiasis. Er worden dan allerlei middeltjes en therapieën aangeboden, soms zijn dezen onschuldig maar helaas soms ook niet.  Veel van onze leden hebben dat zelf ervaren, en hebben daar eerder veel geld aan uitgegeven, en dat allemaal voor niets. Tot ze bij Medisynx de waarheid over de enige juiste behandeling hoorden.

 

2. Acupunctuur behandeling volgens de Medisynx Methode

De acupunctuur volgens de Medisynx Methode is bijzonder en geheel anders dan standaard acupunctuur.
Middels specifieke individuele acupunctuur is het mogelijk om de afvalstoffen af te voeren, zodat die uit het gehele lichaam gaan, via nieren en blaas (urine) en lever en dikke darm (ontlasting) mee naar buiten.

Zo wordt het lichaam totaal systemisch schoon gemaakt, het wordt zo gereset, zodat de totale herstel van de balans van alle biomedische processen wordt bewerkstelligd. Dit betreffen de processen zoals: systemisch-biologische, neurologische, hematologische, lymfatische, cellulaire, orgaan specifieke-metabolische-, immunologische- en endocriene processen. We spreken dan over het herstel van de homeostase.
Wanneer de homeostase volledig in balans is, dan ben je gezond, je voelt je fit en energiek en komt op het juiste gewicht.

Een scala aan aandoeningen in alle disciplines zijn alimentair geïnduceerd, die zijn dus door voeding veroorzaakt, dat is wetenschappelijk aangetoond, zie.

Zie ook – patiënten verhalen -, hier kunt u meer lezen over de eigen ervaringen van AGA patiënten, hun AGA aandoeningen en hoe het nu met hen gaat.