Bovenkant menu

Home > Onderzoek naar AGA's

Onderzoek naar AGA's

Patienten Platform VIDA ondersteunt onderzoek naar AGA. Financieel en actief.

Onderzoek naar AGA is heel erg belangrijk, omdat alleen als AGA wetenschappelijk in een breed gerandomiseerd onderzoek kan worden bewezen en daarna wordt gepubliceerd in een vooraanstaand wetenschappelijk tijdschrift voor de geneeskunde is het pas -evidence based- en wetenschappelijk een feit.

Dan alleen kunnen we AGA gaan implementeren, dit betekent het op te laten nemen in de zorg-care standaarden. Zodat er AGA-assistenten en AGA-diŽtisten gaan komen in alle huisartsenpraktijken en of een AGA-poli in het ziekenhuis. U als AGA patiŽnt wordt dan vanaf de diagnose, in een intensief 2-sporen behandelingstraject begeleid tot herstel tot stand is gekomen. Daarna kunt u zelfstandig uw dieet blijven volgen en zo klachtenvrij blijven. We noemen dit -Diseasemanagement bij chronische ziekten door zelfmanagement: leert hoe u uzelf volledig klachtenvrij kunt houden.

Microscoop

Daarom is wetenschappelijk onderzoek heel erg belangrijk en vragen wij uw financiŽle en actieve steun bij het tot stand komen van een gezonde toekomst voor ons allen. Immers als voeding de oorzaak is van uw aandoening, dan is iedere geneeswijze die deze voeding niet aanpakt slechts symptoombestrijding....

Hippocrates stelde het al: "laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding".....